open dag st caecilia en muziekacademie

Drumfanfare St. Caecilia en Muziekacademie Salland slaan de handen ineen. Iedereen die interesse heeft in zelf muziek maken heeft is welkom op de gezamenlijke open dag donderdag 13 september tussen 16.00 uur en 18.00 uur in gebouw de Klanken Zwolsestraat in Raalte.

Interesse voor slagwerk, trompet, bugel ,saxofoon, blokfluit, dwarsfluit of een van de andere fanfare instrumenten? Grijp dan nu je kans en komt instrumenten uitproberen en informatie inwinnen bij fanfare St Caecilia. Houd jij meer van bijvoorbeeld viool, cello, piano, keyboard, accordeon, klassieke gitaar, elektrische gitaar, drumstel, zang, musical, theater, kom dan zeker langs bij Muziekacademie Salland.

Muziekacademie Salland zorgt voor professioneel muziekonderwijs in gemeente Raalte. Muziek zou in ieder gezin iets vanzelf sprekends moeten zijn. Veel mensen denken dat zelf muziek maken moeilijk is. DrumfanfareSt Caecilia en Muziekacademie Salland bewijzen je het tegenovergestelde.

De muzieklessen voor kinderen worden op een kindvriendelijke wijze gegeven. Waarbij het plezier in spelen voorop staat. Voor volwassenen worden muziekmethoden op maat aangeboden waarbij je zelf ook kunt aangeven waar jouw wensen liggen.

Info Muziekacademie Salland: Info@muziekschoolheeten.nl of 06 29043078 (gratis brochure).

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.