open dag caveriders motorclub luttenberg

Caveriders Motorclub uit Luttenberg bestaat 33 jaar en heeft sinds 2012 een nieuw clubhuis in Dorpshuis Elckerlyc. Om dit te vieren én zichzelf te presenteren aan een groot publiek zet de 65 leden tellende club op zaterdag 8 september de deuren van haar nieuwe clubhuis voor iedereen open.

Van 12.00 tot 17.00 uur is er een open huis met een grote show van motoren van de leden. Van supersport tot chopper en van standaard tot custom-built Harley-Davidsons. Er zullen USA-cars aanwezig zijn, alsmede een presentatie van het Veldkamp Racingteam Hageveld. Ook is er een spectaculaire burn-out corner en een Amerikaanse barbecue.

Om deze dag aantrekkelijk te maken voor jong en oud wordt er een verloting georganiseerd met leuke prijzen. Voor de jeugd wordt er binnen een speciale kidscorner ingericht met racespellen op Wii en X-box. Buiten staan een speeltoestel, springkussen en mini-bikes. De entree is voor iedereen gratis.

Vanaf 21.00 is er reünie voor leden en oud-leden van de Caveriders/Grotrijders. In het nieuwe clubhuis zijn oude foto’s en videobeelden verzameld om de geheugens wat op te frissen. Maar er is genoeg ruimte voor nooit eerder vertoond materiaal.

Het bestuur van de Caveriders doet dan ook een oproep aan alle leden van weleer om de spijkerjas, oude foto’s en sterke verhalen uit de mottenballen te trekken. En bovenal, om te komen genieten van een ouderwets gezellige avond met goede rockmuziek, bier en motoren. Voor meer informatie kun je mailen met caveriders@hotmail.com

Caveriders Motorclub Luttenberg (OV) heeft sinds 2012 een nieuw clubhuis in Elckerlyc. Daar komt de club samen voor en na alle activiteiten. Het gaat daarbij onder andere om tourritten, avondjes uit, weekendjes weg en bezoeken aan motortreffens en andere motorclubs.

De club werd begin jaren tachtig opgericht als de Grotrijders (vrij naar ‘de grot’ in het midden van het dorp) door een stel motorvrienden rond Henk Oortwijn (jarenlang de voorzitter) en Bennie ‘Bats’ Besten. Eind jaren negentig besloot de club verder te gaan als The Caveriders (de Engelse vertaling van Grotrijders). Het is een echte gezelligheidsclub. Iedereen is welkom, of je nou een Honda hebt of een Harley. Op dit moment telt de club circa 65 leden.

Van april tot en met oktober is er elke eerste zondag van de maand toertocht en het gehele jaar door is er elke maand een clubavond. Introducés zijn altijd welkom op uitnodiging van één van de clubleden. Wat muziek betreft kun je die avonden alle kanten op, variërend van hardrock tot Nederlandstalig. Ook is er een eigen biljart en zijn er diverse dartbanen aanwezig. The Caveriders zijn bovendien van plan om vaker openbare activiteiten te organiseren in en rond Elckerlyc.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.