Home / archiefcentraal / open dag bij brandweer raalte

open dag bij brandweer raalte

De jaarlijkse open dag van brandweer Raalte wordt aanstaande zaterdag in Heino gehouden. De brandweerkazerne aan de Marktstraat 72 opent van 10.00 uur tot 16.00 uur de deuren. Er zijn demonstraties, informatiestands en diverse activiteiten voor kinderen en volwassenen.

Team Heino heeft een programma samengesteld met onder andere een hoogwerker, een demonstratie vlam in de pan, een demonstratie hulpverlening, een ritje in een oude brandweerwagen, een ambulance, een brandpreventiestand en een politie-informatiestand. Ook voor kinderen zijn er diverse activiteiten. Voor hen is er de mogelijkheid om Billy Brandkraan te ontmoeten en een brandweerdiploma te behalen. Verder zijn er een springkussen en een klimwand aanwezig.

Iedereen is van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de keuken van de brandweer. Bezoekers worden opgeroepen om zoveel mogelijk met de fiets te komen.

Lees ook

Lezing over acupunctuur in Dorpshuus

HEINO – Herman Tichelaar verzorgt op woensdag 27 oktober een lezing over acupunctuur in het …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.