ondernemersduo boer klaar voor opening

De voormalige C1000 aan het Domineeskamp in Raalte opent op woensdag 12 september de deuren als Jumbo. Gebroeders Erik en Anne Boer staan met het gehele team klaar om de klanten welkom te heten in de nieuwe winkel. “We kijken erg uit naar de opening,” vertelt ondernemer Erik Boer.

“We kunnen onze klanten nu nog beter van dienst zijn. De formule van de laagste prijs, het grootste assortiment en de beste service komt in deze winkel goed tot haar recht en we hebben sterke elementen van de C1000 formule toegevoegd, zoals het assortiment uit eigen slagerij.”

Algemeen directeur Frits van Eerd van Jumbo komt voor de opening naar Raalte. “We zijn heel enthousiast over deze nieuwe winkel. Jumbo is de laatste jaren sterk gegroeid en dankzij de overname van C1000 krijgen nog meer mensen in het land de kans te profiteren van onze formule. We zijn ervan overtuigd dat ondernemers Erik en Anne Boer samen met hun team ook van deze Jumbo een groot succes zullen maken”, aldus Frits van Eerd.

Deze nieuwe Jumbo aan het Domineeskamp heeft een vloeroppervlak van ruim 2400 vierkante meter. Paradepaardje van de winkel is het mooie versplein, met een enorm aanbod van dagverse producten, zoals groente, fruit, kaas, vleeswaren, vlees en brood. Er is een aparte slagerij en het assortiment is uitgebreid.

Ter gelegenheid van de opening worden diverse feestelijke acties gehouden. Ook worden klanten verrast met een aantal extraatjes ter gelegenheid van de opening. Zo zijn er bloemen voor de eerste 300 klanten en krijgen mensen die voor 25 euro boodschappen doen een appeltaartje mee naar huis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.