olstenaar zwaargewond na arbeidsongeval

De man, een 21-jarige inwoner van Olst, was naar verluidt aan het werk met een hoge drukspuit. Hoe hij de schok kon krijgen is nog onbekend, dat wordt onderzocht door de arbeidsinspectie. Wel was de man er nadien zeer ernstig aan toe. Hij is enige tijd gereanimeerd en vervolgens naar het ziekenhuis gebracht. Toen hij naar ziekenhuis vervoerd werd, ademde hij wel weer zelfstandig en had hij hartslag.

De vanuit Duitsland opgeroepen traumahelikopter kwam voor niks naar de onheilsplek. Het slachtoffer was bij aankomst van het luchttransport reeds onderweg naar het ziekenhuis.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.