nyhoff viert vanavond 2130 zijn verjaardag

Erwin Nyhoff viert vanavond zijn verjaardag tijdens Pleinpop in de Ponyweek in zijn eigen woonplaats. Het is nog geen jaar geleden dat Nyhoff hoge ogen gooide in The Voice, sindsdien heeft hij een rondje langs alle podia in de regio gemaakt. Hij heeft beloofd er vanavond tijdens zijn thuiswedstrijd iets bijzonders van te maken. Zijn optreden begint om 21.30 uur, niet om 22.00 uur.

Wij adviseren het publiek een aansteker mee te nemen en deze te gebruiken tijdens een gezamenlijk lang zal ze leven.

Pleinpop begin op 21.00 uur. Andere gasten zijn DJ Billy the Kit, Lijn 7, DJ Paul van der Laar, Come Again en DJ Jan Smit.

Het programma van zondag is meer dan het bezoeken waard: Om 10.00 uur start de Oldtimer toertocht, dit jaar met oude brommers, solexen, trekkers en vrachtwagens. Vanaf 13.00 uur kun je genieten van Heeten Festival Junior en de Heeten en de Helami Fietstocht (start tussen 13.00 en 14.30 uur).

In de middag is het Kids- & Teenagertime met legoblokken, luchtkussen, schminken, schuim/disco party en limbo dansen, geeft Fanfare St. Caecilia een concert en volgt er om 15.-00 uur een defilé van oude brommers, solexen, trekkers en vrachtwagens.

Om 15.15 uur is het Oktoberfest mit 2 Deutsche gastherren Harry und Harrie Klinsmann.

Dat duurt tot 18.00 uur of stiekem vast wel wat later. Maar de officiële afsluiting is om 18.00 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.