nijenhuis gratis toegankelijk

In het kader van de nationale Open Monumentendag zijn Kasteel het Nijenhuis en de omliggende beeldentuin zaterdag 8 en zondag 9 september gratis toegankelijk voor publiek. Zaterdag van 11.00 uur tot 17.00 uur en zondag van 11.00 uur tot 16.00 uur. Naast een groot aantal stukken uit de Fundatie-collectie zijn in het kasteel twee nieuwe tentoonstellingen te zien: Jan Hendrik Verstegen – Ademloze ruimtelijkheid en Danielle Kwaaitaal – Hidden Series.

In de eerder dit jaar geheel vernieuwde beeldentuin staan 78 sculpturen uit de collecties van Museum de Fundatie, Museum Beelden aan Zee en de Provincie Overijssel.

Meer informatie op staging2.museumdefundatie.nl of tel: 0572-388188

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.