nederlandse kampioenen olst wijhe gehuldigd

Sportwethouder Ans Otterloo heeft deze week de Nederlandse kampioenen uit de gemeente Olst-Wijhe gehuldigd. Negen inwoners hebben de titel ‘Nederlands kampioen’ op hun naam weten te zetten, één inwoner werd zelfs ‘Europees kampioen’. Dit jaar waren er kampioenen in vier verschillende categorieën. Zo zijn er kampioenen in de fietscrossport, dartsport, acro gym en vogelsport.

Alle aanwezigen konden genieten van de huldiging van de tien kampioenen, waarbij de kampioenen een presentje uitgereikt kregen uit handen van wethouder Ans Otterloo. Aansluitend is een groepsfoto gemaakt, waarna iedereen is uitgenodigd voor een hapje en drankje in zaal Bosgoed in Wesepe. De Nederlandse kampioenen die gehuldigd zijn die avond zijn:

De heren Gerard en Remco Schuiling – vogels

Sven Groen – darten

De heer Tonnie Groot Lipman – vogels

Sanne Groot Lipman – vogels

Menno Groot lipman – vogels

Mitchel Schotman – fietscross

Luuk Groot Lipman – vogels

Bente Berendsen – acro trio

De heer E. van der Wal – vogels

Eén Nederlandse kampioenen was helaas verhinderd: De heer Martien Strijdveen: – Vogels

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.