naamsverandering sallands bureau voor toerisme

Het Sallands Bureau voor Toerisme gaat vanaf 1 oktober verder onder de naam Salland Marketing. De stichting, die Salland op toeristisch gebied op de kaart wil zetten, treedt bovendien toe tot het overkoepelende MarketingOost. “Ons doel is om de naamsbekendheid van Salland te vergroten, meer bezoekers naar Salland te halen, de bezoekers meer geld te laten besteden en meer banen te creëren in de vrijetijdseconomie in Salland”, licht Thea Huisman toe, die vanaf volgende maand Merkleider van Salland is binnen MarketingOost.

De toetreding van Salland tot MarketingOost kent volgens Thea Huisman, nu nog directeur van het Sallands Bureau voor Toerisme, en haar voorganger Hein te Riele alleen maar voordelen. “MarketingOost is een verzameling van de regio’s WaterReijk Weerribben Wieden, IJsseldelta en Vechtdal Overijssel”, vertelt Thea enthousiast. “Salland was altijd zelfstandig. Door toe te treden tot MarketingOost, kunnen wij ook gebruik maken van hun kennis op het gebied van ICT en hun onderzoeken. Bovendien kunnen wij veel kosten delen met andere regio’s, zoals de kosten die je maakt om met een stand op een beurs te staan.” Hein vult aan: “Maar bovendien is het natuurlijk ook gewoon veel effectiever. In plaats van dat elke regio een eigen beleidsplan schrijft, kan nu één iemand dat doen en dan kan de rest zich bezig houden met het promoten van de regio.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.