morrenhof senior geeft stokje door aan zoon

Niets is mooier dan de regie over je bedrijf te kunnen overdragen aan je eigen zoon. Dit moeten Henk en Ria Morrenhof ook gedacht hebben nadat zij besloten een stapje terug te doen in de autobusiness. Toyota Morrenhof in Raalte gaat per 1 oktober over in handen van hun zoon, Roy Morrenhof (33), die de afgelopen 5 jaar de leiding had over het naastgelegen bedrijf Profile Tyrecenter. Na meer dan 45 jaar in het vak te hebben gezeten vindt Henk het tijd om het stokje door te geven. “Ik ben nu 67 en ben toe aan wat meer vrije tijd. Nu kan ik het geleidelijk wat rustiger aan gaan doen samen met Ria.” Roy is blij met de kans. “Het is voor mij een gigantisch mooie uitdaging en heb er dan ook erg veel zin in!”

Het automobielbedrijf was bijna 40 jaar geleden één van de eerste Toyota dealers in Nederland. Morrenhof heeft Toyota dealerbedrijven in Raalte en in Deventer. Het dealerbedrijf in Deventer staat onder leiding van hun dochter Margot. Toyota Morrenhof is altijd in handen geweest van de Henk en Ria Morrenhof. Dat het bedrijf door de overname in de familie blijft, doet Henk goed. “Roy is een uitstekende opvolger. Na zijn managementstudie heeft hij meer dan drie jaar in opleiding gezeten bij een collega dealer in Utrecht. Daarna heeft hij met het opbouwen van Profile Tyrecenter laten zien dat hij in staat is om een bedrijf op een goede manier te runnen.”

Volgens vader en zoon zullen de klanten weinig merken van de overname. “Het bedrijf draait goed en het team functioneert prima. Er zullen dan ook geen ingrijpende veranderingen plaatsvinden”, sluit Roy af.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.