Home / archiefcentraal / mooie opkomst bij tuut tuut tuut

mooie opkomst bij tuut tuut tuut

Het feestje wat afgelopen zaterdag in Dorpshuis Cultura in Haarle plaatsvond was een succes. ‘Tuut Tuut Tuut: een ander thema na elke dertigste minuut’ zoals het feestje heette, trok volgens organisator E&T Haarle een kleine 200 bezoekers.

Het publiek kon genieten van 8 kersverse Haarlese DJ duo’s die speciaal voor deze avond bijeen waren gebracht. Elk duo had een ander genre toegewezen gekregen en had voor zichzelf een artiestennaam bedacht. Zo had je onder andere de ‘zwarte pannenkoeken mixers’ die Deutsche slager en Nederlandstalig draaiden, Metal Marco en Grungy Wout die de heavy metal voor hun rekening namen, en Ollie Lownoise & Mental Heddes die de zaal liet dansen op de grootste Happy Hardcore hits uit de jaren ’90.

De door de organisatie gekozen winnaar van de avond, DJ Alfonz, mag volgend jaar op de vrijdagavond van het Haarles Feest zijn kunsten nog een keer vertonen.

Lees ook

Het levenswerk van Frits Offenberg

Raaltenaar al vele jaren bezig om volledige geschiedenis van gemeente Raalte en inwoners te documenteren …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.