michiel van der vlies scoort viermaal

Mario Koerkamp was zeer tevredenmet de 1-4 zege van SDOL uit tegen Epse. Michel van der Vlies zorgde in zijn eentje voor de hele productie. “Het was een dik verdiende overwinning voor ons, en het had zelfs nog meer kunnen zijn, maar we moeten niet vergeten dat onze sluitpost Kelvin Nijmeijer een paar prachtige reddingen heeft verricht. Het is een lekkere opsteker”.

Raalte begon ook goed in de vijfde klasse met een 3-2 overwinning op Hoonhorst. De wedstrijd werd in verband met engerlingen in Raalte gespeeld omdat het veld in Hoonhorst niet bespeelbaar was. Na 56 minuten stond het al 3-0 voor de Raaltenaren door Marnix van Santen, Gerben Wijnhout en Nick van Tolij. Hoonhorst kwam nog wel terug tot 3-2 maar verder liet Raalte het niet komen.

Wesepe verloor thuis van Holten met 1-2, terwijl Mariënheem met maar liefst 1-7 van het veld werd geveegd door Dalfsen. Leon Hobert mocht na de 0-7 nog wat terug doen.

Lettele dat vorig jaar seizoen promoveerde met topscoorder Joost Leerkes begon ondanks het gemis van Leerkes (studie in Schotland) goed aan het seizoen. Het won na rust met 3-0 van Gorssel. Door doelpunten van Mike Holtkuile en tweemaal Sven Spikker

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.