maximaaltest trainers kwiek succes

De trainers van Kwiek hebben onlangs in samenwerking met Rudi Brinkman (looptrainer Vital), op voorzet van Intersport Schutte een maximaaltest gehouden bij de selectie van Kwiek. Dit om de trainingsmogelijkheden te verruimen en te verbeteren.

De resultaten van de test waren erg goed. Hieruit blijkt dat wanneer verschillende sportdisciplines met elkaar aan de slag gaan, je van elkaars kwaliteiten gebruik kunt maken. Intersport Schutte heeft een serie hartslagmeters aangeschaft. Deze worden tegen een kleine vergoeding aangeboden aan sportclubs waarmee ze samenwerken, om de trainingsresultaten te kunnen optimaliseren. De slogan is dan ook niet voor niets: “Sport to the people”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.