lollyparty bij dance party haarle

Dance Party Haarle hervat vrijdag 7 september zijn programma na een korte zomerstop. Dance Party, in de volksmond beter bekend als ‘Kabaal’, luidt als vanouds het nieuwe schooljaar in met een unieke lollyparty voor alle brugklassers, maar natuurlijk ook voor iedereen die een beetje van de echte ‘Kabaalsfeer’ wil proeven.

De entree op deze avond is 1 euro. Bij entree krijg je een gratis lolly en in de grote zaal staat een DJ team op je te wachten. Natuurlijk kun je rekenen de beste muziek, duizenden lolly’s en flitsende licht- en lasershows, maar ook op vriendelijk personeel dat de gezellige sfeer bewaakt.

De lollyparty duurt tot 00.30 uur.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.