lobby voor jongeren ontmoetingsplek in raalte

De Raalter jeugd wil een JOP, een Jongeren ontmoetingsplek. Dat is een plek waar ze gezellig en droog met hun vrienden kunnen staan, maar tegelijkertijd ook een plek waar ze mogen staan. Na een bezoek van een aantal buurtbewoners samen met jongeren aan het gemeentehuis van Raalte, is Jongerencentrum TraXX in overleg met de gemeente aan de slag gegaan.

Is er genoeg draagkracht voor een JOP? Gaat de Jeugd van Raalte gebruik maken van een JOP? Om daar achter te komen en het daadwerkelijk realiseren van het plaatsen van het JOP houdt TraXX een inschrijfavond.

Op woensdag 19 september tussen 19.00 uur en 20.30 uur kunnen jongeren en andere bewoners van Raalte hun stem laten gelden. Voor meer informatie: 0572-363191 of irozendal@landstede.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.