Home / archiefcentraal / lenferink groep koopt oud gemeentehuis

lenferink groep koopt oud gemeentehuis

De Lenferink Groep uit Zwolle heeft het voormalige gemeentehuis van Wijhe recentelijk gekocht van Woningstichting Salland Wonen. Het gebouw vormt de schakel tussen de bestaande dorpskern en het gebied dat in herontwikkeling is van het Park Wijhezicht. Het park moet op termijn onder meer plaats moet bieden aan woningbouw met diverse typen.

Directeur Carlus Lenferink: “Doel van de aankoop is het vinden van een passende gebruiker voor dit kenmerkende Rijksmonument in de kern van het dorp. Een object dat middenin een dynamisch her-ontwikkelingsgebied is gelegen.”

Lees ook

Nomineren voor Goudhaentje weer mogelijk

RAALTE – Inwoners van de gemeente Raalte kunnen weer initiatieven of projecten nomineren voor een …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.