lemelerveld houdt het hoofd koel en wint

Lemelerveld liet zich vandaag de kop niet gek maken tegen IJsselstreek. Het won door twee doelpunten van de lange, zoals Rene Jansen hem noemt. Jeroen van de Berg heeft een neusje voor de goal en liet vanmiddag twee keer de keeper kansloos. René Jansen maakte zijn ploeg een groot compliment door rustig te blijven spelen.

“Je merkt dat je weer in de vierde klasse speelt. Het is hard, intimiderend zelfs. IJsseltreek kan best goed voetballen, maar ze blijven je maar uitlokken en zeuren tegen de scheidsrechter. Ook die man bleef rustig en trapte er niet in. Onze spelers ook niet, dus het was een gedegen en dik verdiende overwinning.

Een goed begin in de vierde klasse, We zullen nog wel meer van zulke wedstrijden moeten spelen, maar als we het net zo doen als vandaag dan kan het een leuk seizoen worden”.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.