Home / archiefcentraal / koopzondag in centrum raalte

koopzondag in centrum raalte

Naast de reguliere openingstijden van de winkels in het centrum van Raalte op zaterdag, is er op zondag 30 september koopzondag. Veel winkeliers hebben voor de koopzondag speciale aanbiedingen en de terrassen zijn geopend om naast de Duitse bieren van het bierfestival, ook gewoon hun reguliere drank- en spijskaart te hanteren. De winkel zijn geopend van 13.00 uur tot 17.00 uur. De jonge winkeliertjes kunnen terecht op de kinderrommelmarkt die ook gehouden wordt, tijdens de openingsuren van de winkelzondag.

Lees ook

Werkzaamheden N340: Kwekerij Onderdijk stelt uit frustratie groene ontheffingskaart beschikbaar

DALFSEN – Kwekerij Onderdijk in Dalfsen heeft in verband met de komende werkzaamheden aan de …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.