jeslin 12 trainde met robin van persie

Het was een tripje dat je als twaalfjarige voetbalster niet elke dag meemaakt. Jeslin Niens uit Raalte mocht afgelopen weekend voor een training op bezoek bij topvoetballer Robin van Persie in het Engelse Manchester.

“Het was echt heel leuk,” vertelt Jeslin enthousiast. “Ik had verwacht dat we even gingen voetballen en weer weg zouden gaan, maar het duurde wel vier uur. Eerst deden we een warming-up samen met iemand anders, maar daarna kwam Robin zelf en toen hebben we nog een hele tijd gevoetbald. Hij was heel aardig en deed heel leuk mee.” Allerlei voetbalspelletjes deed Jeslin met Van Persie, waaronder een partijtje één tegen één. “Dat vind ik namelijk het leukst. Na afloop kreeg ik ook een bal en een shirtje van Manchester United met handtekening.”

Hoewel Van Persie tegenwoordig in Manchester zijn brood verdient, mocht Jeslin met haar vader ook een dagje de toerist uithangen in Londen. “We zijn bijvoorbeeld naar de Big Ben en in de London Eye geweest. Dat was zaterdag en toen moesten we zondag heel vroeg eruit om met de trein naar Manchester te gaan. Maandag zijn we weer naar huis gegaan.”

De jonge voetbalster uit Raalte, die in de jeugdselectie van de dames van FC Twente speelt, had het tripje te danken aan haar inzending bij de Cartoon Network Voetbaltalent 2012-wedstrijd. Ze won met haar inzending van 350 andere deelnemers en mocht in Londen trainen met andere winnaars uit Groot-Brittannië, Hongarije, Roemenië, Bulgarije, Polen en Rusland.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.