jarig sv raalte verrast door steenleggers

En niet zomaar een elftal. Het waren de oudgedienden van de sportvereniging die dit klusje hebben geklaard; de veteranen. Wellicht waren de overige leden van de vereniging van mening dat hiermee een symbolisch “dank je wel” werd gezegd richting deze mannen. Veel spelers van dit elftal hebben in het verleden hun bijdrage geleverd aan het vlaggenschip van de vereniging. Of was er toch een andere reden voor het leggen van deze eerste steen?

“Wij laten het graag aan de lezer over, maar de veteranen van S.V. Raalte willen alle leden van harte feliciteren met het 75 jarig bestaan van de club en natuurlijk met de nieuwe kantine,” aldus de woordvoerder van het team. “Hulde aan de vrijwilligers!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.