Home / archiefcentraal / jarco grotenhuis haalt de doelstelling niet

jarco grotenhuis haalt de doelstelling niet

Jarco Grotenhuis haalde zijn doelstelling dit weekend niet. Over zijn veertiende trainingstijd was de coureur van het Hageveld racing team al niet helemaal tevreden ook in de race zat een top tien notering er niet in.

Zijn doelstelling voor dit weekend lag vier plaatsen hoger als de trainingstijd. “Een plaats bij de eerste tien moest erin zitten” hoopte de coureur aan het begin van de race. Een goede start zou daaraan mee kunnen helpen in deze voorlaatste ONK race, welke in het bijprogramma van de British Superbike werd verreden.

De start was echter wat minder, na één ronde lag Grotenhuis op plaats zeventien. In de race kon hij toch nog enkele coureurs het achterwiel laten zien en finishte net buiten de top tien op de elfde plaats.

Er is dit seizoen nog één kans om in de top tien te eindigen. Op zondag zeven oktober tijdens “the race of the champions” vindt de laatste ONK race plaats in Assen. Het team pakt deze laatste race tevens aan om zich te presenteren aan de sponsoren.

Lees ook

Vriendenkring van de Hartkamp viert 40-jarig bestaan

‘Het doel is exact hetzelfde gebleven: ‘Het leven voor de bewoners zo aangenaam mogelijk maken’ …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.