jansman bouwt nieuwe hoftheater

Jansman Bouw uit Luttenberg mag het nieuwe Hoftheater bouwen. De aanbesteding was door de gemeente Raalte uitgeschreven. De opgebouwde expertise en ervaring van Jansman waren van doorslaggevend belang. De voorbereiding wordt nu gestart waarna zo spoedig mogelijk wordt aangevangen met de werkzaamheden.

Op steenworp afstand bouwt Jansman in opdracht van de woningstichting SallandWonen aan de nieuwbouw van 88 appartementen en commerciële ruimten. Hier is gecontracteerd op basis van een bouwteamovereenkomst.

De theaterzaal blijft in gebruik tijdens de bouwactiviteiten, het geheel vernieuwde theater wordt voor het theaterseizoen van oktober 2013 opgeleverd.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.