jaarlijks slocktoberfest in dijkerhoek

Een muzikaal programma voor jong en oud, dat is wat je ieder jaar vindt op het Slocktoberfest. Een feest dat in korte tijd gigantisch in omvang is gegroeid. Maar vooral een feest met muziek voor elk wat wils. Op 6 oktober vindt na twee succesvolle jaargangen de derde editie plaats in de weide achter van der Meij in Dijkerhoek (Bussinksweg 4).

Zaterdagavond 6 oktober is First Million een van de twee bands die het podium zal gaan betreden. Deze band, bestaande uit vijf jonge rockers uit Lichtenvoorde, speelt covers en meezingers. Van Robbie Williams tot van Dik Hout en van AC/DC tot U2. De band deed mee aan “the Clash of the Coverbands”. Dit bleek een groot succes, na het winnen van de vakjuryprijs en twee publieksprijzen stonden ze als jongste band van de ruim 1600 aanmeldingen bij de laatste 16 bands in Paradiso.

De tweede band die zijn klanken te toon zal spreiden is Kiek Now Us. Ook deze band komt uit de Achterhoek, namelijk uit Doetinchem. Kiek Now Us is een onvervalste rock en loll-band, die een mengeling van dialectrock, ouderwetse rock ’n roll en eigen werk laat horen. Alles van Elvis Presley’s ‘Hound Dog’ tot ‘Daldeejen’ van Normaal. Door optredens bij RTL4, TV Gelderland & 3FM is Kiek Now Us ook op de radio en TV geregeld te horen.

De kleine gaatjes in het programma zullen worden opgevuld door de Zwarte Raaf Radio en het feest zal worden afgesloten door Dj Sjors. Waardoor elk muziek genre voor jong en oud op 6 oktober door de speakers zal knallen.

Kijk voor meer informatie op staging2.Slocktoberfest.nl of volg het feest via Twitter (@Slocktoberfest) en Facebook.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.