internationaal deelnemersveld veluwe rally

Het grootste Kano-evenement van Nederland, De Veluwe Rally, komt op zondag 30 september weer langs Olst en Wijhe. De Veluwerally voert stroomafwaarts over de IJssel van Giesbeek naar Zutphen (circa 35 kilometer), Deventer (circa 50 kilometer) of Kampen (circa 100 kilometer). De finish voor de 50 kilometer is bij de Deventer Kanovereniging (DKV) bij de Gashaven in Deventer (vlak bij de sluis).

Met een internationaal deelnemersveld van zo’n 500 kanoërs in vele soorten kano’s is het elk jaar een spectaculair gezicht. De grootste groep kano’s zal te zien zijn aan de start vanaf het Meentse strand van het recreatiegebied Rhederlaag. De start voor alle afstanden is tussen 7.30 en 9.00. Gevaren wordt in Canadese- en wedstrijdkano’s en kayaks waarin één tot tien personen zitten.

De hele dag zullen er kanoërs te zien zijn op de IJssel. Meer informatie en individueel aanmelden kan op staging2.veluwerally.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.