interimair schenkt aan ronald mcdonald huis

In verband met het 10-jarig bedrijfsjubileum van Interimair is de opbrengst van het jubileumfeest, maar liefst 2.500 euro, geschonken aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle. Deze maand bestaat bureau Interimair tien jaar. Dit jubileum is, passend in de huisstijl, gevierd met een boottocht voor opdrachtgevers en netwerkrelaties in het Vechtdalgebied.

Bureau Interimair is actief als interim-manager op het brede terrein van Werk, Inkomen en Zorg en werkzaam op operationeel-tactisch middenmanagementniveau bij gemeenten en zorginstellingen. Bureau Interimair is in 2002 van start gegaan en gevestigd in Raalte. Sinds de start in augustus 2002 verwierf het bedrijf een uiteenlopende klantenkring, met opdrachtgevers in heel Nederland onder andere gemeente Schiedam, Bergen op Zoom, Bussum, Vught, GSD Veluwerand, Aalsmeer, Uithoorn, Horst aan de Maas en de zorginstellingen: Visio Echten, RIBW Den Haag en Ambiq Overijssel en Drenthe.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.