interimair geeft aan ronald mcdonald huis

Het bedrijf Interimair, opgericht door de Raaltese Marlé Nijhuis, schenkt opbrengst 10-jarig bedrijfsjubileum aan het Ronald McDonald Huis Zwolle. Deze maand bestaat bureau Interimair 10 jaar. Dit jubileum wordt, passend in de huisstijl, gevierd met een boottocht voor opdrachtgevers en netwerkrelaties in het Vechtdalgebied.

Interimair heeft sociaal-maatschappelijk ondernemen hoog in haar vaandel staan. Naast het gegeven dat er in de afgelopen jaren vele sponsoringactiviteiten zijn ontwikkeld, worden de opbrengsten van dit jubileumfeest in zijn geheel geschonken aan het Ronald McDonald Huis in Zwolle.

Bureau Interimair is actief als interim-manager op het brede terrein van Werk, Inkomen en Zorg en werkzaam op operationeel-tactisch middenmanagementniveau bij gemeenten en zorginstellingen. Interimair is in te zetten voor overbruggingsmanagement, turn-around management en verandermanagement en tevens voor individuele coaching van uitvoerend medewerkers en beginnend leidinggevenden. Ook voor de aanstaande transities, de Wet werken naar vermogen, de veranderingen in de jeugdzorg en de overheveling van de begeleidingsfunctie van de AWBZ naar de Wmo, kunnen opdrachtgevers bij Interimair terecht.

Bureau Interimair is in 2002 van start gegaan en gevestigd in Raalte. Sinds de start in augustus 2002 verwierf het bedrijf een uiteenlopende klantenkring, met opdrachtgevers in heel Nederland onder andere

gemeente Schiedam, Bergen op Zoom, Bussum, Vught, GSD Veluwerand, Aalsmeer, Uithoorn, Horst aan de Maas en de zorginstellingen: Visio Echten, RIBW Den Haag en Ambiq Overijssel en Drenthe.

Meer informatie is te vinden op de website van bureau Interimair staging2.interimair.info

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.