inschrijving sw4d fit groot succes

De organisatie van de Sallandse Wandelvierdaagse (SW4D) noemt de inschrijving voor het nieuwe initiatief SW4D Fit een ‘groot succes’. “Maar liefst 28 personen hebben zich aangemeld en zullen vanaf komende zaterdag hard werken om goed voorbereid aan de start te staan van de komende Sallandse Wandelvierdaagse van 23 tot en met 26 oktober”, vertelt Rudi Buitenkamp, secretaris Sallandse Wandelvierdaagse.

De kick-off is komende zaterdag 8 september vanaf 9.00 uur met een kennismakingsdag bij Vital Centre. Na een welkomstwoordje van voorzitter Chris de Bont legt Edwin Ophof de vitaliteitscheck uit. Sven Wentink vertelt iets over Fysiotherapie Salland. Jan Jonkman en André Nijhuis zullen vervolgens het trainingsprogramma uitleggen.

Vanaf zaterdag 15 september wordt er wekelijks getraind tot en met 20 oktober. Op woensdag 10 oktober is er om 18.30 uur een extra training.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.