ikeniknl viert verjaardag met shoptegoed

De snelgroeiende webwinkel IkenIk.nl bestaat alweer vijf jaar. Reden om cadeautjes uit te delen. Met code IK5EUKO krijgt ieder klant, die in september kennis komt maken met de winkel, 5 euro aan shoptegoed cadeau.

In de webwinkel van IKenIK draait alles om geboorte, baby & kind. Of je nu zwanger bent, de kinderkamer wilt opvrolijken of de kids leuk wilt kleden. Op staging2.IKenIK.nl kan worden geshopt naar de leukste en hipste baby- en kinderspullen, van accessoires tot complete kinderkamer.

In 2007 werd de online winkel gelanceerd en inmiddels blijkt IKenIK een van de snelst groeiende webwinkels van dit moment. Naast kleding en accessoires voor baby en kind, heeft de winkel ook leuke en handige spullen voor (bijna) mama’s, tieners en kunnen er kraamcadeaus worden aangeschaft. De winkel hecht veel waarde aan een tevreden klant en realiseert dit onder andere door een brede collectie met veel gerenommeerde merken en interessante stapelkortingen aan te bieden. Daarnaast is de website overzichtelijk, het bestelproces gemakkelijk, worden er boven de 50 euro geen verzendkosten in rekening gebracht en kan er veilig worden betaald. Ook is de webshop in 2010 en 2011 genomineerd geweest voor de Webwinkel Awards en Thuiswinkel Awards.

Omdat de IKenIK.nl deze maand 5 jaar bestaat en iedereen de gelegenheid wilt geven hiervan te profiteren, geeft de shop 5 euro shoptegoed op het hele assortiment van staging2.IKenIK.nl. Met code ‘IK5EUKO’ wordt de 5 euro korting direct in mindering gebracht op het totaalbedrag.

Wintercollectie Koeka & Lief!

De nieuwe wintercollectie 2012 van Koeka en Lief! zijn gearriveerd en te verkrijgen via de webwinkel. De collectie van Koeka bestaat deze winter uit warme pakjes, jacks, mutsen en sjaals van teddy en een zachte voering van flanel. De outdoorpakjes zijn ideaal voor het aan en uittrekken omdat de pakjes helemaal open kunnen vanwege de rits en drukkers bij de beentjes. Van Lief! zijn de eerste modellen jassen, broeken, shirts, jurkjes en rompers binnen. Er kan weer naar hartenlust worden gecombineerd met hele ‘lieve’ en ‘stoere’ kleding. Voor jongens zijn er deze winter stoere motorjacks beschikbaar met vele ritsen, applicaties en gestreepte boordjes. En voor meisjes zijn er schattige jurkjes met ceintuur, maar ook stoere bomberjacks met met afritsbare capuchon

WAR CHILD en IKenIK

Miljoenen kinderen groeien op in een oorlog en worden hierdoor geconfronteerd met geweld, verlies en verwoesting. Kinderen horen NOOIT thuis in oorlog en hebben het recht op te groeien in vrede. IKenIK.nl ondersteunt War Child samen met H4 Lease. Van iedere geplaatste bestelling reserveert IKenIK een percentage voor War Child. Met deze opbrengst stellen IKenIK en H4 Lease jaarlijks drie auto’s beschikbaar voor War Child. Hiermee kan War Child haar eigen infrastructuur verbeteren om jaar na jaar meer kinderen over de gehele wereld buiten de oorlog te houden. Door bij IKenIK te bestellen helpt u dus ook War Child.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.