het vergaat kleinherenbrink prima in italie

De familie Kleinherenbrink van De Knieperie uit Heeten, René, Bianca, Nik en hond Roan, maken een nieuwe start in Italië. Speciaal voor Salland Centraal maken zij eens in de zoveel tijd een verhaaltje over hun belevenissen.

“We zitten heerlijk in een park om even gebruik te maken van wifi, want zelf hebben we nog geen internet en mail. De reis naar Italië afgelopen 26 juli is prima verlopen. De aankomst in ons plaatsje Penna was erg leuk. Best vreemd om ineens bij je eigen huis aan te komen. Een paar dagen later kwam de verhuiswagen, een erg leuk moment om al je spullen uit te pakken. En zeker wanneer vrienden, buren, familie, kennissen een spandoek gemaakt hadden.”

“Alles verloopt prima, mooi weer, een beetje vakantie vieren en zeker ook klussen want volgende week begint de aannemer. De vloer in de keuken en de badkamer moest eruit en dat was een hele klus. We hebben nu dus even genoeg beton en klei gezien.”

“Nik vermaakt zich tot op heden prima in Italië. Speelt veel met enkele Nederlandse kinderen en heeft al kennis gemaakt met kinderen uit zijn klas. De hele maand augustus is het feestmaand in Penna en daar gaan we dan regelmatig naar toe om de sfeer te proeven, kennis te maken en een lekker wijntje te drinken. Soms komt het dan ook voor dat je op het feest zit en blijkt dat het eigenlijk geen feest voor ons is. Nou ja, Italiaans leren dus!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.