heino maakt zich op voor giet loss feest

De organisatie van ’t Giet Loss Feest in Heino is al de hele week druk bezig met de voorbereidingen op het feestterrein aan de Verversweg in Heino. Want zaterdag 8 september is het al zo ver. “De vorderen gestaag, zodat zaterdag alle leden van de vriendengroep klaar zullen staan om de bezoekers te ontvangen”, vertelt Jordy Schrijver.

Voor de weersvoorspellingen heeft de organisatie overigens niets dan lof. Een hele week droog weer en zelfs het weekend geen vuiltje aan de lucht. Ook de band heeft er zin in als we de social media mogen geloven. Op Twitter gaan al diverse berichten rond dat ze staan te popelen om in Heino hun kunsten te gaan vertonen. “Wij zijn dan ook zeer benieuwd wat voor een spetterend repertoire de band Riverside zaterdag neer gaat zetten. Dus, vaste bezoeker of niet? Iedereen is aanstaande zaterdag welkom aan de Verversweg te Heino. Vanaf 20.00 uur is het terrein geopend.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.