Home / archiefcentraal / heino maakt zich op voor giet loss feest

heino maakt zich op voor giet loss feest

De organisatie van ’t Giet Loss Feest in Heino is al de hele week druk bezig met de voorbereidingen op het feestterrein aan de Verversweg in Heino. Want zaterdag 8 september is het al zo ver. “De vorderen gestaag, zodat zaterdag alle leden van de vriendengroep klaar zullen staan om de bezoekers te ontvangen”, vertelt Jordy Schrijver.

Voor de weersvoorspellingen heeft de organisatie overigens niets dan lof. Een hele week droog weer en zelfs het weekend geen vuiltje aan de lucht. Ook de band heeft er zin in als we de social media mogen geloven. Op Twitter gaan al diverse berichten rond dat ze staan te popelen om in Heino hun kunsten te gaan vertonen. “Wij zijn dan ook zeer benieuwd wat voor een spetterend repertoire de band Riverside zaterdag neer gaat zetten. Dus, vaste bezoeker of niet? Iedereen is aanstaande zaterdag welkom aan de Verversweg te Heino. Vanaf 20.00 uur is het terrein geopend.”

Lees ook

Niels Folgers lijsttrekker van D66 Raalte

RAALTE – De leden van D66 hebben voor de gemeenteraadsverkiezingen van maart 2022 Niels Folgers …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.