heino begint met nederlaag

Heino mocht het nieuwe seizoen aftrappen tegen PH uit Almelo dat vorig seizoen degradeerde uit de eerste klasse. Heino speelde in de nacompetitie twee maal tegen de mannen uit Almelo en verloor toen naar twee duels en was uitgespeeld. Het had lang mee gedaan om de titel maar kwam op het laatst net te kort. Trainer Mark Lobbert sprak toen al van leer momenten.

Vandaag verloor Heino dan ook met het kleinst mogelijk verschil 1-0. PH blijft voor Heino een moeilijk te bespelen tegenstander. Dat was in de nacompetitie zo en vandaag weer. PH wil zo snel mogelijk terug naar de eerste klasse en is daar goed mee begonnen.

Wijhe’92 begon wel goed aan de competitie want het won met 1-0 van de nieuwe club uit Denekamp SDC’12. Een fusie club tussen zaterdag club sportclub Denekamp en zondag club DOS’19. Een goed begin voor de club uit Wijhe dat in Ricardo Heerink de match winnaar had. Heerink scoorde na 26 minuten en daar bleef het bij.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.