haarman moet de social media nog aanpassen

Social Media zijn handig, maar ook lastig. Als feiten veranderen, moet iemand die zich overal presenteert, snel aanpassingen doorvoeren. Anders klopt het niet meer. Neem de LinkedIn-pagina van de afgelopen week opgestapte wethouder van Raalte Ben Haarman.

Haarman presenteert zich daar als wethouder. Maar dat klopt dus niet meer. We lezen er ook dat Haarman sinds zijn aftreden niet op zijn handen hoeft te zitten:

“Besides alderman in the Municipality Raalte, I am an entrepreneur. We operate in Raalte an arable farm where we grow organic fodder for an organic farmer. I also developed in the period 2005 – 2009 together with partner Henk de Lange in Moldova a ‘learning by doing farm’ and a practical training program for the Moldovan pig farmer. Meanwhile we started with a Moldovan partner a new pig farm project. Ambition is besides administrative responsibility for the Municipality Raalte, to stimulate sustainable agriculture and to encourage businesses, both here and in poor countries like Moldova.”

Ofwel, Haarman is ondernemer, verbouwt biologisch veevoer op zijn (nieuwe) boerderij in Raalte en heeft een varkensbedrijf in Moldavië.

Als bestuurder stond Haarman als betrouwbaar en integer te boek. Hoofd Communicatie Marc Slagter van de gemeente Raalte roemt hem op de LinkedIn pagina van Haarman: “Ben is een enorm betrokken en integer bestuurder met veel oog voor zijn omgeving en hart voor ‘de zaak’. Als communicatieadviseur werk ik dagelijks samen met Ben. Dit gaat altijd in een open sfeer met veel respect voor elkaar. Ben geeft je als adviseur de ruimte om je advies en argumenten in te brengen en deze gezamenlijk te toetsen aan zijn eigen argumenten. Hij staat erg open voor feedback, maar geeft het zelf ook. Verder is Ben een man met veel humor. Een bijzondere en plezierige man om mee (samen) te werken.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.