gratis computerhulp vanaf september in heeten

Heeft u wel eens problemen met de computer? Of heeft u vragen over het installeren en de werking van programma’s? De bibliotheek organiseert al jaren gratis computerhulp in Raalte. Vanaf dit seizoen kunnen mensen u ook terecht bij Stevenskamp in Heeten. Een aantal vrijwilligers uit Raalte komt dan naar Heeten om te helpen met computervragen.

Wanneer er problemen zijn met de eigen computer, wordt verzocht deze mee te nemen. Monitor, muis en toetsenbord zijn aanwezig, dus deze zaken hoeven niet meegenomen te worden. Wanneer er problemen zijn met bepaalde programma’s, zal de originele software beschikbaar moeten zijn. Ook hulp bij het inbouwen van apparatuur in de computer is mogelijk.

Iedereen is welkom. Ook niet-leden van de bibliotheek kunnen gerust langskomen.

Bibliotheek Raalte: tweede en vierde donderdag van de maand van 13.30 uur tot 16.30 uur op donderdag 11 okt, 25 okt, 8 nov, 22 nov en 13 dec.

Stevenskamp Heeten: eerste maandag van de maand van 13.30 uur tot 16.30 uur, op maandag 3 september, 1 oktober, 5 november en 3 december.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.