gouden handel in raalte

Goudpoort is begonnen met de inkoop van allerlei soorten goud en zilver. Munten, sieraden en zelfs tanden worden ingekocht en vaak bewerkt in het eigen atelier dat deel uitmaakt van het pand in Raalte. “Omdat wij goud en ook zilver eigenhandig verwerken in ons atelier, kunnen wij een goede prijs hanteren”, zegt André Erken, eigenaar van het bedrijf. “Naast goudinkoop – tegen contante betaling – verkopen wij tweedehands sieraden en voeren vrijblijvend taxaties uit.”

Na geregeld bijeenkomsten te hebben georganiseerd in Hotel de Zwaan in Raalte, werd het tijd voor een vaste locatie. “Tijdens de bijeenkomsten in het hotel bleek dat er veel vraag was naar de producten en diensten die wij leveren. Mede daardoor hebben wij dan ook gekozen voor een vast onderkomen. Een eigen plek heeft wat ons betreft belangrijke voordelen ten opzichte van het werken op locatie. Mensen kunnen nu langskomen wanneer het hun uitkomt, bijvoorbeeld om even een batterijtje in een horloge te laten vervangen.”

André vertelt uit een echte juweliersfamilie te komen. “Al generaties lang wordt het beroep van juwelier binnen onze familie uitgeoefend. Van jongs af aan heb ik het vak van mijn vader meegekregen. Ook mijn twee broers hebben de traditie voortgezet. Zelf doe ik mijn werk nog steeds met veel plezier.”

De kracht van Goudpoort zit hem volgens André in het eigen atelier en de doorgroeimogelijkheden. “Door gebruik te maken van ons atelier, kunnen wij klanten vaak snel helpen. Het beperkt de kosten en dat vind je terug in onze prijzen.”

Het aanbod van de nieuwe goudhandel biedt mogelijkheid tot uitbreiding. “Het kan zijn dat we in de toekomst ons assortiment uitbreiden, maar dit hangt natuurlijk af van verschillende factoren. Ons doel ligt op dit moment vooral bij het bekend worden in en rondom Raalte.”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.