giet loss feest uitstekend verlopen

Het Giet Loss Feest in Heino is afgelopen zaterdag uitstekend verlopen. De organisatie maakt melding van ruim 600 bezoekers. “De sfeer was goed. Het was gezellig en geen gekke dingen gebeurd”, aldus Jordy Schrijver.

“De band was goed, en we hadden perfect weer!” vervolgt hij. “De band Riverside was energiek en wist het publiek uitstekend te vermaken waarna DJ Chiel de laatste restjes energie uit het publiek kneep. Op het terrein hing een gemoedelijke Sallandse sfeer waar jong en oud zich goed bij voelden.”

“Wij hebben weer ontzettend veel enthousiaste en positieve reacties gekregen. Daar doen we het voor.” Verteld Johnny Nijenhuis. Op de vraag of er volgend jaar weer een editie komt riepen beide heren vol enthousiasme: “ja!”

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.