gewoon carolien oproepen van bloody mary

Tieners hebben allemaal een periode dat ze geïnteresseerd zijn in het oproepen van geesten. Het hoort vaak bij een soort ‘truth or dare‘ (de waarheid vertellen of iets engs/spannends durven doen) spelletje. Ik hoorde nu van een stel tieners dat ze Bloody Mary wilden oproepen. Jongens moeten dan laten zien dat ze piratenkoningin Mary durven oproepen, een moordenares die veel schold en tierde (van de bekende tomatensap met wodka). Door het uitvoeren van allerlei rituelen zal wijlen koningin Mary van Engeland die veel miskramen heeft gehad, een tienermeid laten zien of zij later kinderen zal krijgen.

Dit spel gaf deze kids aanleiding mij vragen te stellen over het ‘oproepen’ van geesten. Allereerst vertelde ik ze dat ik zelden iets of iemand oproep. De betekenis van oproepen is namelijk bevelen, iemand heel dringend vragen meteen te komen. Dan krijg je vaak niet zo leuke reacties. Ik heb ze verteld dat ik ervaar dat wij zielen/geesten in een lichaam zijn. Dat maakt ons mensen. Geesten zijn mensen zonder lichaam, ze zijn overleden. We praatten over bekende mensen van de kinderen die overleden zijn. Zielen met of zonder lichaam kunnen aardig, heel aardig, niet zo aardig en heel erg onaardig zijn. Als een ziel zonder lichaam mij wil spreken, klopt hij/zij soms op mijn kruin aan, bij een ander knippert hij/zij met het licht, vergelijkbaar met aanbellen als wij, mensen, op bezoek gaan. Zou jij een dief of moordenaar uitnodigen naar je huis te komen?

Of iemand die jou gaat vertellen of je wel/geen kinderen gaat krijgen zonder onderzoek te doen? Zou je daar blij van worden? ‘Wat moet ik dan doen als ze er wel zijn?’ Elk mens kan beslissen of hij/zij wil opendoen om met ze te praten. ‘En als ze niet aardig zijn voor mij?” Dan kun je ze vragen om weg te gaan. “Maar als dat niet lukt, Carolien? “, vraagt een wat verlegen jongen. Als dat niet lukt, kun je ze oproepen te gaan.

Vertel gerust je ervaringen met het oproepen van geesten via de site of via info@carolienjonkman.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.