Home / archiefcentraal / gemeentebelangen vergadert in de kernen

gemeentebelangen vergadert in de kernen

De fractie van Gemeentebelangen Raalte vergadert de komende maanden in de kernen van de buurtdorpen van de gemeente Raalte en Raalte zelf. Na het zomerreces en de Tweede Kamerverkiezingen is het juist nu tijd voor de lokale politiek in de gemeente, vindt Gemeentebelangen

Donderdagavond 13 september is de eerste open vergadering in café-restaurant Laurels in Raalte. Belangstellenden zijn vanaf 19.15 uur van harte welkom om te praten met één van de fractieleden van Gemeentebelangen Raalte over algemene lokale politieke onderwerpen.

De vergadering begint om 19.30 uur.

Lees ook

Koken voor Kerels in de Mozaïek

LEMELERVELD – Er zijn nog enkele plekjes vrij voor de cursus Koken voor Kerels in …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.