geen sporen van steekpartij wijhe

Op de Raalterweg zou de 26-jarige man een 38-jarige man uit Zwolle, de 33-jarige man uit de gemeente Raalte en een 36-jarige man uit Groningen tegemoet zijn gekomen. Hij had een hond bij zich. Volgens de drie personen probeerde de man de hond tegen hen op te hitsen en vervolgens is de 38-jarige Zwollenaar terwijl hij een afwerende beweging maakt, gewond geraakt aan zijn elleboog.

Vervolgens ging de 26-jarige man er vandoor. De 26-jarige man uit de gemeente Olst-Wijhe werd maandag aangehouden. Uit het politie-onderzoek tot nu, is niet gebleken dat er een steekincident heeft plaatsgevonden.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.