gebroeders brink winnen raalter garros

De broertjes Leon en Maurice Brink hebben dit weekend de dubbel op Raalter Garros, het toernooi van TRR, op hun naam geschreven. Ook het enkelspel werd door de broertjes gedomineerd. Een herhaling van vorig jaar. Toen moest Leon het onderspit delven, maar dit jaar won hij in twee sets.

De clubkampioenschappen stonden geheel in het teken van de jeugd. De prijzen werden gesponsord door de Peugeot Dealer. Bakker Bart zorgde wederom voor wat lekkers.

De wedstrijden werden gespeeld onder heerlijke weersomstandigheden, zowel op de baan als daarbuiten. Het was goed tennisweer en de jeugd speelde goede potten. Tennistrainer Andre Mekers kwam ook elke dag even een kijkje nemen om te zien hoe zijn pupillen op de baan stonden.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.