filmhuis raalte neemt intrek in annahuis

Na zes jaar huisvesting in het Kulturhus is Filmhuis Raalte naar het Annahuis verhuisd. Door interne veranderingen en de verbouwing in het Kulturhus was er geen plaats meer voor de filmzaal. Filmhuis Raalte moest op zoek naar een andere locatie.

Het bestuur van Filmhuis Raalte is in het voorjaar enige tijd op zoek geweest naar een alternatieve locatie. Uit een enquête die gehouden werd onder de vrienden van het Filmhuis, bleek dat het overgrote deel van de bezoekers van het Filmhuis een voorkeur heeft voor een locatie in het centrum van Raalte.

Er is in de afgelopen periode hard gewerkt, inmiddels is het Filmhuis verhuisd naar het Annahuis, deze week vinden daar nog de laatste werkzaamheden plaats. Het bestuur van het Filmhuis is erg tevreden over de nieuwe locatie: “We voelen ons erg welkom in het Annahuis. We kregen veel medewerking van de beheerder van het Annahuis, waardoor we in staat waren een aantal aanpassingen te doen om de zaal zo geschikt mogelijk te maken voor het vertonen van films”.

Op vrijdag 28 september wordt het filmseizoen op de nieuwe locatie geopend met de film “Hasta la Vista”. De koffie is die avond gratis, evenals een hapje en drankje na afloop van de film. De ingang voor bezoekers van het filmhuis ligt aan de passage naast Bloemenhuis Korbeld / het Kaashuis.

Kaartjes voor de filmavonden zijn zoals vanouds te koop bij De Parabool in het Kulturhus en tijdens filmavonden in het Annahuis. Meer informatie over Filmhuis Raalte is te vinden op staging2.filmhuisraalte.com.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.