fietser zwaargewond na aanrijding

Een fietser is vrijdagmorgen door een auto geschept op de Spekschateweg tussen Wesepe en Heeten. De fietser is daarbij ernstig gewond geraakt, hij liep onder meer hoofdletsel bij het ongeluk op. De in eerste instantie opgeroepen traumahelikopter werd geannuleerd toen de zes medici ter plaatse het slachtoffer zelf gestabiliseerd hadden.

De fietser reed over de weg langs het Overijssels kanaal toen hij ter hoogte van de brug door een personenauto geschept werd. Hoe het ongeluk precies kon gebeuren, wordt onderzocht door de Verkeers Ongevallen Analyse van de politie.

Het slachtoffer is per ambulance naar het Sophia Ziekenhuis in Zwolle gebracht. Door het ongeval was de Spekschateweg enige tijd afgesloten voor verkeer.

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.