feestmiddag gaagies groot succes

De Jeugdraad van Elf, De Gaägies, uit Heino hield afgelopen zondag haar jaarlijkse feestmiddag. De Jeugdraad werd getrakteerd op een leuke middag met een fietspuzzeltocht. De fietspuzzeltocht eindigde bij Omni Mobile waar De Gaägies een Jungle parcours wachtte. Onder leiding van Prins Tim en adjudant Twan werden de hindernissen moeiteloos afgewerkt en werd er fanatiek samengewerkt. Team 2 met Chiel Koenjer, Morris Lammers, Tim Leferink en Remco Neulen liet geen steekje vallen en ging er met de eerste prijs vandoor. De middag werd heerlijk met patat en frikadellen afgesloten.

Het jaarlijkse uitje is de altijd de afsluiting van het carnavalsseizoen. Op zaterdagmiddag 10 november begint het nieuwe seizoen met de Prinswisseling en wordt de nieuwe Jeugdprins, Adjudant en President gekozen.

Voor meer informatie over De Gaägies kunt u contact opnemen met Suzanne Houtsma-Stevens (06-52680224)

Meer foto's

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.