Home / archiefcentraal / feestelijke heropening kindercentrum lveld

feestelijke heropening kindercentrum lveld

Belangstellenden konden vrijdag een kijkje nemen in de vernieuwde groepen van Allio Kinderopvang aan het Kroonplein in Lemelerveld. Sinds 1 september vindt er een samenwerking plaats tussen peuterspeelzaal Bibelebons en Allio Kinderopvang.

Afgelopen vrijdag werd er door Clown Ronald met behulp van de aanwezige kinderen symbolisch een hek omver geduwd. De eenheid van de groepen was direct zichtbaar. De peuterspeelzaal gaat nu onder Allio Kinderopvang verder.

Tijdens de bezichtiging van de groepen konden kinderen deelnemen aan verschillende activiteiten. Er werd geschminkt, er was een ballonnenclown, er kon gesprongen worden op het springkussen, cakejes werden versierd, voor elk kind was er een grabbelcadeau en er stond een ijskraam.

Lees ook

Sallandse carnavalsoptochten naar de zomer?

Ronald Nijboer, voorzitter van de Stöppelkaters, wil de kans zo groot mogelijk maken RAALTE – …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.