expositie raalte in beeld

Dit jaar bestaat Fotoclub Salland 50 jaar. In het kader van dit jubileum heeft de fotoclub in samenwerking met de Kunstkring Raalte, groots uitgepakt met de expositie ‘Raalte in Beeld’. Alle werken worden in het laatste weekend van september op acht locaties in Raalte-dorp geëxposeerd.

De acht locaties waar de expositie gehouden wordt zijn: watertoren, Mokwerfjes, Kruisverheffing, het parochiecentrum, Koetshuis de Meerle, Blauwe Keuken Hannink, Oude Huishoudschool en pand Delaval. Openingstijden 12.00 tot 17.00 uur.

Van 4 oktober tot en met 25 november wordt met een gedeelte van deze expositie in de Hartkamp geëxposeerd. In Angeli Custodes, met ánder materiaal, van 1 oktober tot en met 31 december. De entree is vrij tijdens de reguliere openingstijden van de tehuizen.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.