enkweg 1 alles onder een dak

Als reactie op de anonimiteit en ondoorzichtigheid van de financiële wereld, hebben drie bedrijven hun krachten gebundeld: met z’n allen onder één dak, een prima aansluiting voor wat betreft de dienstverleningen. De kortste lijnen en meer kennis in huis, dat was de insteek bij de fysieke samenvoeging van DW-makelaardij, Salland Hypotheekadvies en Rondkomen.nl in één pand: Enkweg 1 in Wijhe. De opening van het pand wordt gevierd op zaterdag 22 september met een open huizenroute tussen 11.00 uur en 15.00 uur van DW-makelaardij en aansluitend een gezellig samenzijn met een drankje en een hapje in het kantoor. Iedereen is van harte welkom.

Naast deze gezamenlijke zichtlocatie in Wijhe, blijven de huidige kantoren van deze bedrijven in de regio gehandhaafd. DW-makelaardij is de opvolger van Makelaarskantoor Wagteveld. Eigenaar Dirk Woesthoff: “Met deze samenwerking versterken wij elkaar. Wie een huis koopt moet meestal een deel financieren en dan zorgt de ultrakorte lijn naar Ben van den Berg van Salland Hypotheekadvies dat de klant op zeer korte termijn kan rekenen op een degelijk en ongebonden advies.’’

DW-makelaardij onderscheidt zich op de woningmarkt door de creativiteit, uitstekende presentaties van de woningen en de goede bereikbaarheid. Daarnaast wordt DW-makelaardij steeds vaker ingeschakeld als aankoopmakelaar. Deze service verdient zich altijd dubbel en dwars terug. Kristhel Woesthoff en Lilian Ouwerkerk zijn op het kantoor de twee rechterhanden van Dirk Woesthoff.

Salland Hypotheekadvies is actief in ongebonden financieel advies voor particulieren en ondernemers. Daarnaast bemiddelt Salland Hypotheekadvies voor klanten o.a. in hypotheken, verzekeren, sparen , vermogensbeheer en financial lease. “Ik merk dagelijks dat mensen het persoonlijk contact met hun vertrouwde adviseur erg op prijs stellen. Onze klanten weten inmiddels dat we er voor hen zijn, gericht op hun voordeel. Bij ons weet de klant ook altijd waar hij aan toe is.’’, legt Ben van den Berg uit die ook graag ongevraagd advies geeft. “Soms moet je mensen waarschuwen voor risico’s. Zo kan een woning die een tijd leeg staat gevolgen hebben voor de inboedel- en woonhuisverzekering.”

Onder de naam Rondkomen.nl, een nieuw initiatief in samenwerking met KantoorGerda uit Heeten, heeft Ben van den Berg zijn financiële dienstverlening uitgebreid. De nieuwe dienstverlening is bedoeld om mensen meer inzicht te geven op hun inkomsten en uitgaven en controle te laten krijgen op de huishoudfinanciën. “In deze onrustige tijd met een onzekere toekomst geeft een overzicht van je financiële situatie een stuk houvast en rust.’’ zegt Gerda Bruggeman. Advies en begeleiding van Rondkomen.nl zijn niet gratis maar wel low budget.

Voor meer info zie staging2.sallandhypotheekadvies.nl; staging2.dwmakelaardij.nl; staging2.rondkomen.nl

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.