een optreden van clown knapie als beloning

Leontiens Ladies werden op 3 juli gastvrij onthaald in Lierderholthuis in Raalte. De oproep aan de inwoners om het dorp roze te kleuren en aan de kinderen om hun fiets versierd langs de weg te zetten, bleek niet aan dovemans oren gericht. Plaatselijk Belang had voor de kids een prijs uitgeloofd voor de mooist versierde fiets, maar kon door het fantastische feestgedruis geen goede keuze maken.

Een passende beloning voor de geleverde inspanningen werd gevonden, samen met basisschool St. Nicolaas en de BSO: een optreden van Clown Knapie (van staging2.rojoevents.nl te Heino). Ieder kind ontving een mooi geknoopte ballon mee als aandenken. Plaatselijk Belang Lierderholthuis kwam nog voor ieder kind met een familieboek en spelletjes-CD rondom het thema ‘Ik fiets!’, om te benadrukken hoe gezellig en gezond samen fietsen is.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.