Home / archiefcentraal / eagles slaat pas in de tweede helft toe

eagles slaat pas in de tweede helft toe

Go Ahead Eagles begon sterk met een aantal kansen. In de 7e minuut was het al bijna raak via Promes, die de bal via de kluts op de paal zag gaan. De wedstrijd, die niet al te veel kansen had, moest flink loskomen. Alle twee de ploegen speelden slordig en defensief.

Promes, de spelmaker bij Go Ahead Eagles, maakte de wedstrijd iets mooier om naar te kijken. Met een geweldige actie passeerde hij drie man van FC Den Bosch maar weer kreeg hij de bal er niet in. Helaas, want dat had de saaie wedstrijd misschien wel doen openbreken.

De beste kans van de wedstrijd moest dan nog komen. Na weer een goede actie van Promes, die de bal met geluk bij Houtkoop kreeg, volgde een perfectie combinatie, waardoor Promes vrij kon inschieten. Echter lag de keeper in de weg. Ruststand 0-0.

In het tweede bedrijf begon Go Ahead Eagles fel en dat zorgde er voor dat ook de toeschouwers eindelijk van zich lieten horen. Door eerst een kopbal van Kolder, die maar net naast gaat, zat de 1-0 eraan te komen. Die komt er ook, in de 67e minuut maakt Houtkoop de goal, na goed voorbereidend werk van Antonia. Vanaf dan gaat het snel. Nog geen drie minuten later lag de bal alweer achter Begois. Dit keer was Promes de doelpuntenmaker. Hij krijgt de bal buiten de 16 en schiet hem voortreffelijk in.

In de 75 minuut maakte Houtkoop zijn tweede van de avond, door een perfecte ‘messi’-bal van Promes over het as van het veld en zet Houtkoop alleen voor de keeper die hem op zijn beurt feilloos inschiet. Aan het einde van de wedstrijd gebeurt niet veel meer en Go Ahead Eagles speelt controlerend de wedstrijd uit. Eindstand 3-0.

Lees ook

Pubquiz van KBO/PCOB in Trefpunt Heeten

HEETEN – De KBO/PCOB 55 afdeling Heeten pakt de draad weer op. Het activiteitenprogramma begint …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.