Home / archiefcentraal / eagles krijgt aan de broek in rotterdam

eagles krijgt aan de broek in rotterdam

Vooraf hing er een prachtig affiche aan de wedstrijd. Zowel Sparta als Eagles was nog ongeslagen dit seizoen, beide ploegen hadden evenveel punten. Door de nederlaag in Rotterdam moet de ploeg uit Deventer Sparta voor laten gaan op de ranglijst.

Eagles staat na vijf duels op de zevende plek van het klassement, met acht punten. Het kan zijn dat de ploeg nog een plekje zakt, want maandagavond speelt Telstar nog tegen Emmen. Als Telstar dat duel wint, zakken de Deventenaren nog een plekje verder.

Lees ook

KrachtvanSalland-cheque: extra budget voor lokale initiatieven

REGIO – Nieuwe aanvragen voor het 4D-budget van de provincie Overijssel zijn welkom tot 8 …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.