Home / archiefcentraal / dronken bestuurder veroorzaakt aanrijding

dronken bestuurder veroorzaakt aanrijding

De bestuurder, een 32-jarige man uit Raalte, bleek bij het contact met de politiemensen onder invloed van alcohol te verkeren. Hij werd hierop aangehouden. Tijdens zijn aanhouding pleegde de bestuurder verzet en was hij beledigend in de richting van de politiemensen.

Hij werd overgebracht naar het politiebureau en ter ontnuchtering ingesloten. Tegen hem zal een proces-verbaal worden opgemaakt. Zowel de lichtmast en de auto hadden door de aanrijding behoorlijke schade opgelopen. De auto werd door een sleepbedrijf afgevoerd.

Lees ook

Rick Evers: Nectarinebewaarplek

Natuurlijk weet ik heus wel dat er grotere problemen op de wereld zijn dan mijn …

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.