drie jongens mishandelen 16 jarige duitser

Twee 17-jarige jongens en een 15-jarige jongen uit Haarlem zijn donderdagavond 20 september op een vakantiepark aan de Schaarshoekweg in Wijhe aangehouden voor mishandeling. De drie hadden zonder duidelijke aanleiding een 16-jarige jongen uit Remscheid (D) geschopt en geslagen. Andere bezoekers konden de drie tegenhouden. Zij werden door begeleiders aangehouden en overgedragen aan de politie. De drie zijn voor nader onderzoek ingesloten en worden vrijdag aan hun ouders overgedragen. Het slachtoffer deed aangifte. Hij had diverse wonden en kneuzingen aan zijn gezicht en is voor controle naar het ziekenhuis gebracht. Er bleek niets te zijn gebroken.

LAAT EEN REACTIE ACHTER

Vul alstublieft uw commentaar in!
Vul hier uw naam in

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.